Sportmassage

Praktijklogo 2.jpgklassieke (ontspannings) massage
sportmassage ( Nederlands Genootschap voor Sportmassage gecertificeerd)
bindweefselmassage
medical taping (zie ook blessurebehandeling)


Klassieke (ontspannings) massage
Het woord massage is ontleend aan het Frans, maar het heeft zijn oorsprong in het Arabische woord "mass" betekent onderzochte diepte". In de geschiedenis van de massage worden er vijf handgrepen het meest beschreven. Dat zijn de effleurage, pétrissage, frictie, tapotement en de vibratie. Vandaar dat de massagevorm waarbij deze vijf handgrepen worden toegepast, klassieke massage wordt genoemd. Deze massage is ideaal voor mensen die laatste hebben van sterke spieren of gewoon lekker willen ontspannen.

Sportmassage
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van zijn lichamelijke inspanning, terug te dwingen. De afvalstoffen die deze vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken, worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt gedeeltelijk positief beïnvloed waardoor het lichaam sneller herstelt. Deze massage kan ook worden gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren (als onderdeel van de warming-up).

massagekamer1.jpg

Bindweefselmassage
In 1900 ontdekte de Engelse neuroloog dat een huid met de onderliggende weefsels is verkleefd kan wijzen op een opslag in het lichaam. Door deze verleving met specifieke massagegrepen te behandelen maakt de therapeut het onderhuidse bindweefsel weer los en beïnvloed zo de stoffen, spieren, gewrichtskapsels en bloedvaten. Handgrepen uit deze massagecombinatie ik als het nodig blijkt met andere massagetechnieken.

Aanmelding voor Massage via e-mail: fysiofitandfun@gmail.com of Tel: 06/20698010 of via de homepage 

!! Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor behandelingsbegin. Bij niet afgekondigde of vergeten afspraken zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Wij stellen het zeer op prijs als u zelf een groot badlaken meeneemt

Tarieven voor Massage en tapen (Sport- en Ontspanning)

Tapen per behandeling € 15,00 inclusief tape

Massage 30 minuten. € 26,00
5 x Massage 30 minuten. € 120,00

Toeslag behandeling aan huis € 5,00

Alle ongelijke tarieven zijn inclusief BTW. 

DE CADEAUBON! (op aanvraag verkrijgbaar)

De cadeaubon is een leuke en originele manier om iemand te verrassen met een sport- en/of ontspanningsmassage.
Voor mensen die de ontspannende en heilzame werking van een massage hebben, is een cadeaubon de manier om anderen te laten delen in dezelfde prettige ervaring.